FC MILSAMI Orhei

1 234

Publika: Milsami s-au lăsat învinşi. Veris a devenit lider în Divizia Naţională

Mai multe din presa »

 Veris a devenit noul lider în Divizia Naţională, după ce a învins Milsami cu scorul 1-0, în derby-ul etapei a zecea. Golul a fost marcat de căpitanul "haiducilor", internaţionalul Petru Racu, care a înscris din lovitură liberă în minutul 29.

"Greu ca întotdeauna. Ne-am aşteptat la meci greu. Important că am învins şi am luat cele trei puncte", a spus Racu.

"Am avut două reprize diferite. Se vede că miza meciului i-a incomodat pe băieţi", consideră antrenorul celor de la Veris, Lilian Popescu.

În a doua repriză, elevii lui Iurie Osipenco au dominat jocul şi au ratat cea mai mare ocazie prin Romeo Surdu, în minutul 61. Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere a sezonului pentru Milsami, care a coborât pe locul şase în clasament.

După meci, antrenorul "vulturilor" a dat explicaţii fanilor pentru rezultatul obţinut de echipa sa: "În a doua repriză a fost o singură echipă pe teren. Dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri şi Veris a marcat un gol în prima repriză."

Veris este lider în clasament, la egalitate de puncte cu Sheriff, care a învins în ultimul meci al etapei formaţia Academia, scor 3-0.

Veris a profitat şi de semi-eşecul Daciei, care a remizat fără goluri într-un alt meci din runda a zecea, cu Saxan.

Cu o zi mai devreme, Zimbru a învins Dinamo-Auto cu 3-0, iar FC Tiraspol s-a impus cu acelaşi scor în faţa formaţiei FC Costuleni.

 

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament