FC MILSAMI Orhei

1 234

Romeo Surdu de la Milsami s-a înscris la cursuri de antrenor. Ce calificare va obţine

Mai multe din presa »

 Fotbaliştii străini din Divizia Naţională continuă să se înscrie la cursuri de antrenor în Moldova. Vedeta echipei Milsami Orhei şi fostul jucător al formaţiei Steaua Bucureşti, Romeo Surdu, a început cursurile de antrenor pentru obţinerea licenţei C.

După ce iarna trecută a urmat cursurile la Şcoala de Antrenori din România, atacantul formaţiei Milsami Orhei, Surdu a decis să-şi încerce norocul şi în Moldova.

"Vreau să învăţ lucruri noi, pentru că mă gândesc ce va fi pe viitor. Uşor, uşor mă gândesc că la vârsta când mă voi lăsa de fotbal la 34, 35, 36 ani să am studiile necesare pentru a antrena", se destăinuie fotbalistul.

Surdu a întâmpinat şi unele dificultăţi, deoarece cursurile sunt susţinute în mare parte în limba rusă: "Încep să învăţ câteva cuvinte în limba rusă, însă nu foarte multe. Limba rusă este destul de complicată. Uşor, uşor învăţ chiar şi să scriu."

Romeo Surdu, în vârstă de 30 de ani, a jucat în carieră la Steaua Bucureşti, CFR Cluj, FC Braşov şi Rapid Bucureşti, în România, şi la Apollon Limassol, în Cipru.

Atacantul s-a transferat la Milsami vara trecută, iar în prezent este golgheterul Diviziei Naţionale, cu şase goluri. Odată cu începerea cursurilor, programul zilnic al lui Surdu a suferit importante schimbări: "Dimineaţa la cursuri, iar după amiază la antrenament. Asta e, trebuie să facem şi sacrificii în viaţă. Cred că va fi numai şi numai în folosul meu."

Pe lângă Surdu, la cursurile pentru obţinerea licenţei C s-a înscris şi fostul fotbalist al naţionalei Moldovei, Denis Zmeu, care în acest an şi-a încheiat cariera de jucător din cauza unei accidentări mai vechi.

Antrenorul care deţine Licenţa C poate pregăti doar echipele de copii.

 

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament