FC MILSAMI Orhei

1 234

Victorie importanta pentru Milsami: Cum a batut-o pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala

Mai multe din presa »

 Dupa un start ezitant de sezon, Milsami merge din ce in ce mai bine. Formatia din Orhei a batut-o ieri cu 1 la 0 pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. In aceeasi etapa liderul Dacia Chisinau a pierdut de la Veris, suferind prima infrangere a sezonului.

Victorie importanta pentru Milsami. Vulturii rosii au primit ieri vizita Zimbrului si au invins-o pe echipa din capitala cu 1 la 0. Singurul gol a venit dupa o lovitura libera, executata bine de mijlocasul nationalei Moldovei, Artur Patras.AmbiantaGratie succesului, Milsami a obtinut a treia victorie la rand si cu 14 puncte accumulate, a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. Acelasi numar de puncte il are si campioana in exercitiu Sheriff. Tot ieri, viespile au invins cu 4 la 0 formatia din Balti Zaria. Cu cate o dubla s-au remarcat Ricardo Cavalcante si Vadim Paireli.

Tot 14 puncte in clasament are acumulate si Veris. Ieri haiducii au batut-o surprinzator pe Dacia cu 2 la 0. Pentru Veris au marcat Sergiu Mocanu si Petru Racu.

Chiar daca a pierdut, Dacia Chisinau a ramas prima in Moldova. Dupa etapa cu numarul 8, dacii au acumulate 17 puncte, insa gruparea din capital are si un meci mai mult decat, Milsami, Sheriff si Veris.

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament