FC MILSAMI Orhei

1 234

Ștefan Stoica - noul antrenor al FC "Milsami"

« inapoi la toate stirile

Noul antrenor al echipei "Milsami" (Orhei) este Stefan Stoica. El l-a înlocuit în post pe Vladimir Gosperschi, care se confruntă cu probleme de sănătate.

În ultima rundă a campionatului naţional de fotbal, "Milsami", pentru prima dată a suferit înfrângere în actuala ediție a Diviziei Naționale. Milsami a pierdut cu scorul de 1:2 în fața grupării Dacia Chișinău. Unii experţi au anticipat imediat după această înfrângere că antrenorul echipei va fi schimbat, cu atât mai mult că, din motive de sănătate, Vladimir Gosperschi a lipsit de pe banca tehnică a echipei din Orhei la derbyul cu Dacia.

"Este adevărat ca astăzi, antrenorul Vladimir Gosperschi este internat în spital. Din cauza incapacităţii sale de a conduce echipa în viitorul apropiat, clubul a decis să invite un specialist român, Stefan Stoica" - a declarat vice-președintele FC "Milsami", Dragos Hîncu.

Ștefan Stoica a fost prezent în tribune la meciul "Milsami"- "Dacia", dar a fost prezentat oficial a doua zi după meci. În ziua următoare, Stefan Stoica a semnat un contract oficial, pentru un sezon, cu FC "Milsami" .

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

« Septembrie 2010 »
LuMaMiJoiViSiDu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Clasament