FC MILSAMI Orhei

1 234

Ștefan Stoica - noul antrenor al FC "Milsami"

« inapoi la toate stirile

Noul antrenor al echipei "Milsami" (Orhei) este Stefan Stoica. El l-a înlocuit în post pe Vladimir Gosperschi, care se confruntă cu probleme de sănătate.

În ultima rundă a campionatului naţional de fotbal, "Milsami", pentru prima dată a suferit înfrângere în actuala ediție a Diviziei Naționale. Milsami a pierdut cu scorul de 1:2 în fața grupării Dacia Chișinău. Unii experţi au anticipat imediat după această înfrângere că antrenorul echipei va fi schimbat, cu atât mai mult că, din motive de sănătate, Vladimir Gosperschi a lipsit de pe banca tehnică a echipei din Orhei la derbyul cu Dacia.

"Este adevărat ca astăzi, antrenorul Vladimir Gosperschi este internat în spital. Din cauza incapacităţii sale de a conduce echipa în viitorul apropiat, clubul a decis să invite un specialist român, Stefan Stoica" - a declarat vice-președintele FC "Milsami", Dragos Hîncu.

Ștefan Stoica a fost prezent în tribune la meciul "Milsami"- "Dacia", dar a fost prezentat oficial a doua zi după meci. În ziua următoare, Stefan Stoica a semnat un contract oficial, pentru un sezon, cu FC "Milsami" .

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

« Septembrie 2010 »
LuMaMiJoiViSiDu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament