FC MILSAMI Orhei

1 234

Alexandru Golban: Sunt sigur că ne vom califica mai departe

« inapoi la toate stirile

- Pînă la meciul din Liga Europei a mai rămas o zi, care este starea ta de spirit?

- Mă simt bine şi mă gîndesc doar la meci. Este un meci pentru care am muncit un an întreg. Rămîne să vedem căt de bine suntem pregătiţi pentru meciurile importante din Europa şi pentru Divizia Naţională. Pentru nimeni nu este un secret că avem o echipă nouă, iar pentru a juca sigur ca echipă avem nevoie de timp.

- Ai mai jucat în cupele europene cu Dacia, ce simţi acum?

- Starea de spirit este diferită. Atunci totul era în premieră pentru noi. Noi am promovat din Divizia A, iar în sezonul viitor am jucat în cupele europene. Mulţi dintre ei nici nu au jucat bine în Divizia Naţională, iar printre ei mă aflam şi eu. Eram bucuros şi totodată şi responsabil. Doream să jucăm cît mai bine. Acum după ce am jucat sute de meciuri, contra unor adversari foarte puternici, siguranţa este mai mare.

- Crezi că Dinamo Tbilisi este favorită certă în acestă dublă manşă?

- Eu nu cred. Dinamo este o echipă istorică, iar acest lucru a fost în trecut.

- Puteţi trece de ei, mai ales că ei s-au întărit cu fotbalişti din Spania?

- În fotbal totul este posibil. Să ne reamintim cum Dacia a jucat cu Partizan din Albania, şi Saint Galen din Elveţia. Ei se pregăteau deja de meciul cu Shalke-04, iar noi am marcat 5 goluri în poarta lor. Al doilea exemplu sunt elveţienii de la Saint Gallen. Ei la fel deja vindeau materiale promoţionale la meciul cu Hamburg, iar noi am reuşit să trecem de ei. Chiar dacă Dinamo este favorită noi putem trece de ei.

- Care dintre aceste două meciuri va fi decisivă?

- Fiecare minut va fi decisiv. Fiecare fotbalist trebuie să dea tot ce are mai bun din el. Este o rundă eliminatorie şi nu avem dreptul de a da greş. Trebuie să fim foarte concentraţi.

- Ai o presimţire înainte de meci?

- Sunt sigur de forţele noastre.

- Ce le transmiţi suporterilor înainte de meciul de la Orhei...

- Întodeauna am cerut fanilor să vină la stadion şi să ne susţină. Pentru noi susţinerea fanilor este foarte importantă. Am jucat la echipe care aveau suporteri minunaţi (Karpaty, Eintraht, Ceahlăul, Tobol şi altele n.r.). La Milsani la fel simt acest lucru.

- Care este situaţia cu stadionul din Orhei?

- Încă nu am văzut stadion, dar din cele auzite este la cele auzite stadionul este la cel mai înalt nivel.La Orhei se construieşte o arenă europeană cu tabelă de marcaj. Va fi un stadion cochet în care ne vom simţi bine.

- Este un plus că veţi juca la Orhei?

- Este un mare plus pentru noi. Pentru Orhei este ceva nou. Suporerii voe avea ocazia de a vedea o partidă de asmenea nivel. Ei au meritat acest lucru, prin susţinerea pe care ne-au acordat-o pe parcursul sezonului trecut.

- Care este pronosticul tău pentru ambele partide?

- Nu îmi place să fac pronosticuri. Sunt sigur că ne vom califica mai departe.

Comentarii

Un reportaj destul de bun. P.S. Admin corecteaza erorile din text ;)
NixonVR (2011-06-29 19:42:49)
shi noi sintem siguri de calificare! Credem in echipa !!! Forza Milsami!!!
Uk (2011-06-29 21:50:38)
Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

« Iunie 2011 »
LuMaMiJoiViSiDu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament