FC MILSAMI Orhei

1 234

FC Milsami cere excluderea lui Chiseliov din Comitetul Executiv FMF

« inapoi la toate stirile

Adresare deschisă către președintele FMF, Pavel Ciobanu, Comitetul Executiv FMF și mass media.


Conducerea FC Milsami Orhei este stupefiată de declarația făcută de finanțatorul Olimpiei, Serghei Chiseliov pe site-ul www.sports.md, în care Chiseliov acuză FC Milsami de corupție, în asociere cu angajatul Federației, Petru Soltanici.

Conducerea FC Milsami se adresează către președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Domnul Pavel Ciobanu, cu rugămintea de a analiza în cadrul Comitetului Executiv FMF aceste ieșiri calomnioase ale lui Serghei Chisiliov și a-l sancționa pe Serghei Chiseliov conform regulamentului internațional și al statutului FMF pentru defaimare și acțiuni îndreptate împotriva fotbalului.

Considerăm că așa persoane ca Serghei Chiseliov nu merită să facă parte din Comitetul Executiv FMF. FC Milsami roagă insistent, în calitate de membru afiliat FMF, ca Serghei Chiseliov să fie exclus din toate structurile FMF, inclusiv din Comitetul Executiv FMF. Așa persoane nu merită să se afle într-o componență de personalități marcante ale fotbalului moldovenesc, care decid viitorul și dezvoltarea fotbalului în Republica Moldova.

Nu este prima dată când Serghei Chiseliov atacă clubul Milsami Orhei. Provocările finanțatorului de la Olimpia au început pe 12 decembrie 2010, în timpul meciului din etapa a 20-a, dintre Olimpia și Milsami. Atunci, Chiseliov a înjurat conducerea FC Milsami și a făcut gesturi obscene la adresa conducătorilor de club de la Orhei.
Plus la asta, extrem de important și iremediabil este faptul că Serghei Chiseliov a defaimat întreg fotbalul moldovenesc și oamenii implicați în fenomen prin acea declarație de după meciul Olimpia – Milsami, pe care din respect pentru toată lumea nu o vom reproduce.
În consecință, Chiseliov a fost descalificat până la finalul sezonului și a fost amendat de FMF. Drept răzbunare, oficialul bălțean a început un atac premeditat la adresa FC Milsami, care continuă constant și cu regularitate până în prezent.

Ultima adresare făcută de Chiseliov și în care este vizat și clubul Milsami Orhei vine chiar înaintea meciului direct din Divizia Națională dintre Milsami și Olimpia, partidă care poate decide în mare parte echipa care va reprezenta Republica Moldova în Europa League. De aceea, conducerea FC Milsami Orhei consideră că acțiunile întreprinse de Chiseliov sunt intenționate, îndreptate spre destabilizarea moralului echipei Milsami înaintea unui meci extrem de important. Plus la asta, prin declarația făcută, Chiseliov pune presiune și pe arbitri, pe care dorește să-i influiențeze indirect și să-i îndrepte împotriva echipei Milsami.

De altfel, Serghei Chiseliov s-a remarcat pe parcursul întregului sezon doar prin instigarea la violență și provocarea scandalurilor. Și din această cauză, conducerea FC Milsami, bazându-se pe principiile fair-play FIFA și UEFA, recomandă excluderea lui Serghei Chiseliov din Comitetul Executiv FMF, Comitet ce slujește dezvoltării fotbalului, și nu pentru provocări și murdărie.

În speranța că aceste ieșiri repetate ale lui Serghei Chiseliov nu vor fi trecute cu vederea și de această dată, conducerea FC Milsami Orhei vă mulțumește și vă invită să jucați fotbal curat, doar pe teren.

Cu profund respect și considerație,
Conducerea FC Milsami Orhei


Comentarii

mdaaa..tare bine ar fi..dak n-ar fi asa oameni ca alde kiseluiov asta in fotbal....alde dacia cu moldfottball al lor care nusi vad de viata lor si sa joace bine..da sa scoata birfe si sa ii incurce si pe altii....cind odata sa termina cu toate astea....
fan milsami (2011-04-08 00:11:19)
Bravo destult de ascultat declaratie jostnice a lui bastardul acest...!!!!!!!!!!! Trebuie de actionat si destul de activ ca nemernicul acet sa fie eliminat nu numai din cometetul executiv FMF dar si mai departe de fotbalul moldovenesc!!!!!!!
raiser (2011-04-08 09:13:13)
bravo asa omeni trebu bacati sui la puscarie
...... (2011-04-08 10:11:25)
bravo asa omeni trebu bacati sui la puscarie
...... (2011-04-08 10:11:25)
eu propun ca jurnalistii din domeniul sportului sa analizeze cum Kysiliov a devenit proprietar de club, cum a fost preluat Olimpia de acesta si sunt sigura ca in dulapul lui Kysia o sa gasim numai "scheleturi". Stimati jurnalisti asteptam cu nerabdare cercetarile voastre
fan Milsami Indignat (2011-04-08 14:36:59)
FC Milsami, bazându-se pe principiile fair-play FIFA și UEFA, recomandă excluderea lui Serghei Chiseliov din Comitetul Executiv FMF, Comitet ce slujește dezvoltării fotbalului, și nu pentru provocări și murdărie.Iaca asta bn spus daca nul exclud il excludem noi dupa meci fara sa tinem cont de fair-play!Si nu numa el trebuie dat afara da si Dacia descalifikata ca a cumparat citeva meciuri la rind de la inceputul campionatului!!
Grisa(Milsami) (2011-04-08 15:57:35)
Comentariul d-vostră: *

HTML-tag-uri nu sunt permise. Dacă doriţi să inseraţi un link pentru a posta dvs. - doar tip sau copia adresa link-ul dorit.
Numele: *
E-mail: *
Click to refresh image

Nu pot citi textul? Click pe imagine pentru a reînoi

Cele mai accesate știri

« Aprilie 2011 »
LuMaMiJoiViSiDu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
23 aprilie, 2020

În aceste timpuri grele pentru țara noastră și pentru întreaga omenire, Fotbal Club Milsami Orhei vine cu un mesaj de profundă recunoștință și apreciere pentru cei ce luptă în Prima Linie! Detalii...

14 aprilie, 2020

Fotbal Club Milsami Orhei aduce calde felicitări Federației Moldovenești de Fotbal cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare! Detalii...

Clasament