FC MILSAMI Orhei

1 234

Victorie importanta pentru Milsami: Cum a batut-o pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala

More in press »

 Dupa un start ezitant de sezon, Milsami merge din ce in ce mai bine. Formatia din Orhei a batut-o ieri cu 1 la 0 pe Zimbru si a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. In aceeasi etapa liderul Dacia Chisinau a pierdut de la Veris, suferind prima infrangere a sezonului.

Victorie importanta pentru Milsami. Vulturii rosii au primit ieri vizita Zimbrului si au invins-o pe echipa din capitala cu 1 la 0. Singurul gol a venit dupa o lovitura libera, executata bine de mijlocasul nationalei Moldovei, Artur Patras.AmbiantaGratie succesului, Milsami a obtinut a treia victorie la rand si cu 14 puncte accumulate, a urcat pe locul 3 in Divizia Nationala. Acelasi numar de puncte il are si campioana in exercitiu Sheriff. Tot ieri, viespile au invins cu 4 la 0 formatia din Balti Zaria. Cu cate o dubla s-au remarcat Ricardo Cavalcante si Vadim Paireli.

Tot 14 puncte in clasament are acumulate si Veris. Ieri haiducii au batut-o surprinzator pe Dacia cu 2 la 0. Pentru Veris au marcat Sergiu Mocanu si Petru Racu.

Chiar daca a pierdut, Dacia Chisinau a ramas prima in Moldova. Dupa etapa cu numarul 8, dacii au acumulate 17 puncte, insa gruparea din capital are si un meci mai mult decat, Milsami, Sheriff si Veris.

Comments

No comments!

Your comment: *

HTML-tags are not allowed (cut of the messages). If you want to insert a link to your post - just type or copy the address of the desired link.
Your name: *
E-mail: *
Click to refresh image

Can't read the text? Click on image to refresh.