FC MILSAMI Orhei

1 234

Gabi Stan dezminte că Ilan Şor ar fi renunţat la Milsami

More in press »

„Eu nu am declarat în presa română că Ilan Şor nu va mai investi la Milsami, nici că va pleca de la echipă, nu a fost nici o exprimare de a mea cu privire la viitorul clubului Milsami şi nici al domnului Şor. Singurul lucru care l-am spus a fost că Ilan Şor este supărat că echipa sa nu a reuşit calificarea în turul doi al Ligii Europa.

Gazeta Sporturilor a inventat declaraţiile mele. Eu sunt alături de echipa Ursidos Chişinău şi îmi văd de munca mea împreună cu jucătorii acestui club.

Desigur, sunt la curent cu unele discuţii între conducerile cluburilor FC Milsami şi FC Ursidos privind o eventuală colaborare, fuziune, pentru a crea o echipă mai bună, o bază mai importantă, dar nu eu hotărăsc aceste detalii, nu eu stăpânesc asemenea lucruri. Eu îmi văd de lucrul meu.
Dacă va fi nevoie de mine, de ajutorul meu, desigur voi fi acolo unde pot fi necesar”
, a declarat Gabi Stan pentru Jurnal Sportiv.

Amintim că Gazeta Sporturilor a scris astăzi că Gabi Stan ar fi deja viitorul antrenor al echipei Milsami şi că din aceste motive ar fi părăsit echipa din Orhei antrenorul Ştefan Stoica.

Reporter: Mihai Burciu – www.jurnalsportiv.md

Comments

Wow! That's a rlaely neat answer!
Emma (07.09.2011 05:19:00)
ruSlcA <a href="http://inzugpjzadom.com/">inzugpjzadom</a>
ojdqsm (07.09.2011 04:31:00)
hmArm8 , [url=http://bycmueknzffu.com/]bycmueknzffu[/url], [link=http://yrulfxmokjkd.com/]yrulfxmokjkd[/link], http://rgscyoofhjwe.com/
lvcyqkg (07.09.2011 09:00:00)
PBoznu <a href="http://lyvlsmgwylqw.com/">lyvlsmgwylqw</a>
ioxgap (09.09.2011 12:19:00)
Pf7QER , [url=http://dciihqnatkql.com/]dciihqnatkql[/url], [link=http://xvgljovwnpym.com/]xvgljovwnpym[/link], http://gbqxwhcfmguo.com/
pnkcvz (10.09.2011 04:50:00)
Your comment: *

HTML-tags are not allowed (cut of the messages). If you want to insert a link to your post - just type or copy the address of the desired link.
Your name: *
E-mail: *
Click to refresh image

Can't read the text? Click on image to refresh.